۱۳۹۸ شنبه ۱۰ اسفند
طراي و ثبت تست دونفره آمادگي جسماني در اورژانس براي اولين بار
براي اولين بار درايران و جهان توسط پرسنل 115 جهرم
براي اولين بار ايران و جهان توسط پرسنل 115 جهرم
به گزارش روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان اورژانس 115 براي نخستين بار در جهان و ايران تست دو نفره آمادگي جسماني توسط حسين خدامي جهرمي دبير كميته سلامت اورژانس كشور و پرسنل دانشگاه علوم پزشكي جهرم طراحي و در هفتمين المپياد علمي و مهارتي فوريت هاي پزشكي كشور رونمايي و با استقبال حداكثري در اين المپياد مواجه شد.

گفتني است اين تست تركيبي و تخصصي با هدف سنجش آمادگي جسماني نيروهاي مامور به خدمت در حوزه اورژانس هاي پيش بيمارستاني( صحنه تصادف) مورد استفاده قرار مي گيرد.

براي اجراي تست دو نفره آمادگي جسماني در هفتمين المپياد علمي و  مهارتي فوريت هاي پزشكي كشور، 100 نفر در قالب 50 تيم دو نفره شركت نمودند كه تيم فوريت هاي پزشكي كرمانشاه با ركورد 1 دقيقه و 6 ثانيه توانستند بدون آسيب ديدگي، نفر اول اين آزمون علمي در اين المپياد شوند.

شايان ذكر است تست آمادگي جسماني در حوزه اورژانس هاي پيش بيمارستاني در دنيا بصورت تك نفره انجام مي شود كه براي  اولين بار طراحي اين تست بصورت دو نفره توسط پرسنل علوم پزشكي جهرم و ثبت آن با نام وي در سازمان اورژانس كشور رويكرد و افتخار جديد در حوزه سلامت است.

هفتمين المپياد علمي و مهارتي فوريت هاي پزشكي كشور در روزهاي 22 و 23 آبان ماه در دانشگاه شهيد بهشتي تهران برگزار شد.
گفتني است اورژانس جهرم مقام اولي اين دوره از المپياد را توسط آقاي فرزاد حقيقي پور  در كارنامه دارد .

1398/09/03
محمد رحمانيان