۱۴۰۰ جمعه ۲۸ خرداد
چگونه از 115 امداد خواهی کنیم ؟
هنگام تماس با 115 چه بگوییم ؟
چگونه تماس با 115 بگیریم ؟

هنگام تماس با اورژانس چه بگوئیم

🔹خونسرد باشیم

🔹با دقت به سوالات پرستاران 115 دیسپچ پاسخ دهیم.

🔹هنگام تماس با اورژانس بر بالین فرد بیمار باشید تا بتوانید سوالات را پاسخ داده و راهنمایی ها را به کار ببندید.

🔹هر نوع نشانه و خطر در محیط را گزارش کنید ( خطر انفجار، آتش سوزی، استشمام بوی نامطبوع، وضعیت جوی جاده ها و غیره).

🔹تا رسیدن نیروهای اورژانس دستورات تلفنی را انجام داده و در صورت تغییر شرایط محیط یا بیمار مجددا تماس گرفته و اطلاع دهیم.

🔸در صحنه تصادف چگونه می توانیم کمک کننده باشیم؟

🔹قبل از ورود به صحنه مطمئن شوید خطری ( انفجار، آتش سوزی و غیره)  شما را تهدید می کند.

🔹هنگام تماس با اورژانس 115 خونسرد باشید و اطلاعات حادثه ( تعداد مصدومین، نوع حادثه، خطرات، آب و هوا و غیره) را اعلام کنید.

🔹آدرس دقیق محل حادثه را اطلاع دهید. اشاره به محل حادثه، اشاره به علائم جاده ( کیلومتر جاده، تقاطع، مسجد و...)
اگر محل را نمی شناسید از افراد محلی کمک بگیرید.

🔹در فاصله مناسب و دور تر از محل تصادف، دیگر رانندگان را با روشن کردن آتش با تکان دادن پارچه مطلع سازید.

🔹به هیچ عنوان اقدام به جابجایی مصدومین نکنید، مگر اینکه احتمال آسیب بیشتر (سقوط، انفجار، آتش سوزی و غیره) وجود داشته باشد.

روابط عمومی اورژانس 115 جهرم

1400/01/25