پرواز در ارتفاعات پشت کوه چاه تیز برای نجات جان جوان 18 ساله
بالگرد اورژانس جهرم ماموریت 3 ساعته را به 20 دقیقه کاهش داد
به گزارش  روابط عمومی و اطلاع رسانی مرکز اورژانس جهرم  امروز 19/1/1400 مرکز 115 جهرم تماسی مبنی بر کاهش سطح هوشیاری جوان 18 ساله به علت مسمومیت از ارتفاعات کوههای  چاتیز دریافت کردند . با توجه به اینکه دست رسی زمینی به بیمار و انتقال وی به بیمارستان بیش از 4 ساعت زمان لازم داشت ، مرکز 115 جهرم بالگرد را برای بیمار فعال و اعزام  کرد .

بالگرد در کمتر از بیست دقیقه بیمار را به کد زمینی تحویل و بیمار برای ادامه درمان به بیمارستان مطهری تحویل داده شد .

یکی از استفاده بالگرد 115 ، برای بیماران و مصدومان واجد شرایط  در مناطق صعب العبور و کوهستانی  میباشد .

اورژانس جهرم  .....  همیشه با شماییم

1401/01/19