امداد رسانی به مصدومین تصادف دو خودرو در محور جهرم
اعزام دو آمبولانس جهت امداد رسانی به مصدومین تصادف دو خودرو
سه مصدوم و یک فوتی در تصادف دو خودرو در محور جهرم لار
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی مرکز اورژانس جهرم امروز 5 اردیبهشت 1401 طی تماس تلفنی گزارش تصادف دو خودرو به مرکز دیسپچ 115 داده شد . در این حادثه که تصادف بین خودرو سمند و نیسان اتفاق افتاده بود سه مصدوم پس از اقدامات اورژانسی توسط پرسنل اورژانس پایگاههای نصیر خانی و چاتیز به بیمارستان پیمانیه جهرم منتقل شدند . متاسفانه یک خانم میانسال در این حادثه فوت شده بودند .
عدم توجه به جلو،  انحراف به چپ و سرعت بالا از علل اصلی تصادفات جاده ای بشمار می آیند .

همیشه با شماییم .. روابط عمومی اورژانس جهرم

1401/02/05