5 مصدوم در تصادف موتور با موتور در بلوار پرستار جهرم
تصادف موتور با موتور در جهرم 5 مصدوم به جا گذاشت
اعزام تو کد آمبولانس جهت تصادف دو موتور در خیابان پرستار جهرم
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اورژانس جهرم امروز11 اردیبهشت 1401  ساعت 10 دقیقه بامداد تماسی مبنی بر تصادف دو موتور در خیابان پرستار با 115 گرفته شد . دو کد آمبولانس به محل اعزام شد . بعد از بررسی حادثه برای پنج مصدوم اقدامات اورژانسی و اولیه انجام شد که 4 مصدوم به بیمارستان پیمانیه منتقل شدند و 1 مصدوم بصورت سرپایی در محل درمان شدند .

لازم به ذکر است : بیشترین مصدومین مربوط به موتور سوار میشوند پس از شما موتور سواران عزیز تقاضا داریم ضمن رعایت قوانین رانندگی از کلاه ایمنی نیز استفاده کنید ...

همیشه با شماییم       روابط عمومی اورژانس جهرم

1401/02/11