چهارمین پایگاه اورژانس 115 شهری در جهرم افتتاح شد
افتتاح چهارمین پایگاه اورژانس شهری در جهرم
ایگاه چهارم شهری اورژانس 115 جهرم افتتاح شد

🔰به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی  اورژانس جهرم

🔷️  پایگاه شهری شماره 4 اورژانس 115 جهرم، با حضور معاون هماهنگی و برنامه ریزی فرمانداری، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، معاون درمان، رئیس مرکز فوریت ها و جمعی از پرسنل اورژانس 115 کار خود را آغاز کرد.

🔷️ با شروع به کار این مرکز زمان رسیدن کدهای اورژانس به صحنه، در کلیه مناطق شهری کاهش پیدا می کند. شایان ذکر است دو شهرک انقلاب و ایثارگران نیز از پوشش بهتری بر خوردار خواهند شد.

🔷️  پایگاه چهارم شهری اورژانس 115 جهرم در درمانگاه شماره 8 واقع در شهرک انقلاب، قرار دارد.

🔷️ به گفته دکتر محمد رضا خوشرو،  رئیس مرکز فوریت های دانشگاه، با شروع به کار این مرکز پیش بینی می شود زمان رسیدن به صحنه 1 دقیقه کاهش پیدا کند.

🔷️ در حال حاضر میانگین  زمان رسیدن به صحنه در مناطق شهری جهرم حدود 7 دقیقه است.

1401/03/04