۱۴۰۱ يکشنبه ۱۰ مهر
اعزام اتوبوس امبولانس جهرم به بندرعباس
اعزام نیرو و اتوبوس آمبولانس و تجهیزات از جهرم به بندرعباس
تجهیزات و اتوبوس امبولانس و نیرو به بندرعباس اعزام شد
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اورژانس جهرم ، دکتر خوشرو گفت :  در پی زلزله6/1  دهم ریشتری شامگاه  10/4/1401 در سایه خوش بندر عباس ، یک دستگاه اتوبوس امبولانس با تمامی تجهیزات و دارو و  دو تکنسین اورژانس به بندرعباس اعزام شد .
وی ادامه داد : اورژانس جهرم همیشه جهت امداد رسانی  در بحران ها و حوادث شهر ها و استان های مجاور آماده بوده و در صورت نیاز تجهیزات و امبولانس و نیرو اعزام کرده است .

🔹شمار فوتی های زلزله، منطقه سایه خوش هرمزگان به پنج تن رسید.

🔹 به دنبال زلزله سایه خوش، 39 نفر مصدوم شده، که از این تعداد 17 نفر بعد از دریافت خدمات درمانی به صورت سرپایی ترخیص و 22 نفر بستری هستند.

1401/04/11